Docenten

In Werkplaats De Witt hebben Noëlle Koppers en Christine Elkhuizen samen TINT- teken- en schilderschool Nijmegen opgezet. Voor het uitgebreide cursus- en workshop programma werken zij samen met gastdocenten.

NOËLLE KOPPERS

Noëlle Koppers

Noëlle Koppers werkt als zelfstandig beeldend kunstenares, exposeert in binnen- en buitenland en geeft daarnaast teken- en schilderlessen en workshops.

Ze heeft ruim 35 jaar ervaring als schilderdocente en is gespecialiseerd in werken naar de waarneming en in de fijnschilder/tekentechnieken.

Ze heeft TEHATEX 2e graads opleiding afgerond in 1985 en vanaf 1990 maatschap KUNSTWERK opgericht samen met o.a. Birgit Tax. KUNSTWERK heeft 25 jaar kunstexposities en -uitleen verzorgd door heel Nederland en schilderworkshops gegeven aan instellingen, bedrijven en scholen.

Als schilderdocente heeft ze jarenlange ervaring bij het Paulusgilde in Winssen.


t 06 4425 3975
e noelle@tint-nijmegen.nl
w noellekoppers.nl

CHRISTINE ELKHUIZEN

Christine Elkhuizen

Christine Elkhuizen heeft 20 jaar ervaring als 1e graads docent beeldende kunst, vormgeving en kunstgeschiedenis. Op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen ontwikkelde en doceerde zij de vakken algemene culturele theorie (CKV2).

Als freelance kunstadviseur was zij o.a. verantwoordelijk voor een 40-tal exposities over autonoom beeldende kunst. In opdracht van de kunstacademie en het Gymnasium ontwikkelt en begeleidt zij kunstprojecten over uiteenlopende onderwerpen.
 
De laatste jaren ligt het accent van haar werk op het geven van praktijkcursussen en lezingen over algemene culturele theorie. De kunstzinnige lezingen zijn ondergebracht bij Dát is de Kunst.

In haar atelier legt zij zich toe op haar eigen schilderwerk waarbij het accent ligt op het specifieke Nederlandse landschap.

t 06 1247 6568
e christine@tint-nijmegen.nl
w datisdekunst.nl