Gecombineerd Atelier

Docent: Marianne de Bil

In deze cursus heb je zowel qua inhoud als frequentie verschillende mogelijkheden. Zo kan je iedere les kiezen of je werkt aan eigen werk of dat je meedoet met de voorgestelde opdracht. De cursus kan in wekelijkse of tweewekelijks lessen gevolgd worden.

Wanneer je kiest om te werken aan je eigen werk, in een zelfgekozen techniek, word je hier waar nodig ondersteund en is de begeleiding erop gericht, je ontwikkeling en kennis te verbreden. 

In de opdrachtvorm ligt het accent op tekenen en schilderen naar de waarneming. Dit varieert van wekelijks afwisselende opdrachten tot het uitwerken van opdrachten over een langere periode.

Je werkt met verschillende materialen en technieken aan o.a. portret, model en stilleven. Het goed leren kijken staat centraal. 

Verschillende materialen zoals acryl- en olieverf, potlood, houtskool en inkt worden verkend. Ook is er ruimte voor experiment. Om meer inzicht te krijgen in beeldtaal is er aandacht voor verschillende beeldaspecten zoals kleurenleer, compositie, textuur en kunstbeschouwing.

Let wel: aan het begin van het seizoen wordt er een keuze gemaakt voor wekelijkse of tweewekelijkse lessen, tussentijds kan er niet meer gewisseld worden. 

Duur

Wekelijkse of twee-wekelijkse lessen van 2,5 uur. In het najaar 15 lessen en in het voorjaar 15 lessen.

Data en tijd

Woensdagavond van 19.00-21.30 uur.

De voorjaarscursus start in januari en de najaarscursus in september.

In overleg is instromen mogelijk, je betaalt dan alleen de resterende lessen.

Kosten

€ 27,50 per les
Inclusief koffie/thee, incl.materiaal, excl. papier/doek

Informatie en inschrijven

Neem contact op met de docent, of meld je direct online aan.

Lees hier onze inschrijfvoorwaarden.