Verdiepingscursus

Docent: Christine Elkhuizen

Deze cursus is geschikt voor mensen die al enige tijd schilderen en tekenen en behoefte hebben aan meer intensiteit en inhoudelijkheid in hun werk. De ontwikkeling van een persoonlijke visie op het eigen werk staat centraal.

Deze cursus biedt geen vastomlijnde opdrachten, maar uitgangspunten voor een eigen onderzoeksproces. Een uitgangspunt kan bijvoorbeeld een model, een stilleven of een portret zijn.

De waarneming staat centraal, maar de uitwerking is volledig vrij. Doordat iedere cursist hierbij een eigen beeldend traject zal volgen, worden de verschillende materialen en technieken afgestemd op het eigen werk.

Wanneer het werk daartoe uitnodigt, wordt verwezen naar kunstwerken uit de kunsthistorische context of de eigentijdse beeldende kunst. De keuze van materialen en technieken wordt afgestemd op de persoonlijke stijl van de cursist.

De groep bestaat uit mensen die een verschillend niveau hebben. Dat is geen enkel bezwaar omdat de begeleiding individueel is.

Data en tijd

Maandagmiddag 14.00- 17.00 uur (exclusief opruimen) (1 x per week).

De voorjaarscursus start in januari en de najaarscursus in september.

Kosten

€ 27,50 per les
Inclusief teken- en schildermateriaal (basiskleuren in studie-kwaliteit), koffie/thee, ondersteunend materiaal en klapper. Exclusief prints, papier, karton, penselen/kwasten palet en modelkosten. Wanneer er met een model wordt gewerkt en jeeen keer afwezig bent, worden de modelkosten wel in rekening gebracht.

Informatie

In overleg is instromen mogelijk, je betaalt dan alleen de resterende lessen.

Inschrijven

Neem contact op met:
Christine Elkhuizen
t 06 1247 6568
e christine@tint-nijmegen.nl
w www.christine-elkhuizen.com

Je kunt je ook direct online aanmelden.

Lees hier onze inschrijfvoorwaarden.

voorbeelden van werk van cursisten